Top Menu

Referanser

DSC_0148Alvind 
Alvind og nyttårsrakettene
Alvind er drøyt 1 år og har fra jeg fikk ham ca 11 uker gammel, vært veldig var for kraftige lyder – særlig tordenvær og raketter. Han har ikke brukt Anxiety Wrap tidligere. På nyttårsaften tok jeg på ham Anxiety Wrap i 14-tida. Han hadde den på i en drøy halvtime under rolige forhold før jeg tok den av. Da første runde raketter kom ca kl 17, ble han engstelig og ville gjemme seg. Heldigvis varte smellene en kort periode. Jeg lot ham roe seg helt før jeg tok på Anxiety Wrap igjen. Da neste runde raketter smalt i 18-tida, var han urolig men prøvde ikke å gjemme seg. Det smalt med jevne mellomrom utover kvelden og han forholdt seg rolig. Mellom kl 20 og 21 valgte han å legge seg og sove i sofaen. Og der ble han i ro resten av kvelden. Rundt midnatt da smellene satte igang for fullt, løftet han bare litt på hodet før han igjen la seg til å sove.
Som eier var det en stor lettelse at kvelden gikk så fint. Jeg har stor tro på at han med Anxiety Wrap også vil forholde seg roligere under tordenvær.
Vennlig hilsen Lalita og Alvind.
Reduser stress under flyturer!
Les om Kalix sin flytur:

Min lille Kalix, en australien shepherd gutt på 10 måneder skulle ut og fly for tredje gang i sitt liv. Til flyturen hadde matmor ordnet kong fylt med leverpostei, margbein, tyggebein og et godt teppe til å ha inne i buret. Flyturen tok ca. 40 min og jeg gruet meg til Kalix sin reaksjon på å måtte være i lasterommet, hvor det er ganske kaldt og veldig mye bråk. Da Kalix kom ut fra flyet etter flyturen fikk jeg bekreftet det jeg hadde fryktet – han hadde vært livredd!! Han hadde siklet ut hele buret, peste som bare det og det rant enda sikkel av ham! Da jeg slapp han ut av buret var han helt hysterisk, han hylte og hoppet opp og ned, og var i hundre! Han bruker å være glad når jeg kommer tilbake fra jobb på hverdagene- men dette var en hysterisk gladhet, mer panisk, og det ga seg heller ikke! Han bare ble villere og villere og roet seg ikke på over et døgn!! Da jeg gikk gjennom buret så jeg at han ikke hadde rørt kongen med leverpostei og ikke margbeinet – ingenting var rørt! Når Kalix ikke spiser leverpostei – da er han stressa! Jeg vurderte aldri å fly mer med han, men jeg måtte jo hjem igjen! Derfor satte jeg i gang med å planlegge hvordan jeg skulle gjøre flyturen for ham bedre.

Jeg tok derfor kontakt med Turid, for å få prøve en Anxiety Wrap. Etter en tilvenningsperiode der Kalix fikk benytte drakten i helt rolige omgivelser uten noen påvirkning var det klart for ny flytur.  Jeg gjorde akkurat det samme som forrige gang vi skulle fly; jeg lagde konger med leverpostei, kjøpte margbein og et tyggebein. Prosessen var den samme, han ble puttet i reiseburet og puttet i lasterommet – men denne gangen hadde han Anxiety Wrapen sin på!

Da vi kom fram til Tromsø etter flyturen, tok jeg Kalix ut. Han var utrulig glad, og ganske panisk, men ikke på langt nær slik som sist! Nå roet han seg etter ca. 5 minutter! Han hadde siklet litt, men det beste var – HAN HADDE SPIST OPP INNHOLDET AV KONGEN OG MARGBEINET!! Det var utrulig herlig å se, og tydet på at han ikke hadde vært like stresset som sist! Anxiety Wrap tok ikke bort all redselen – men det fjernet en betydelig del frykt, og gjorde flyturen MYE bedre for Kalix! Anbefaler virkelig å prøve dette fantastiske produktet hvis dere har stress- relaterte problemer med hunden deres, eller dere skal gjøre noe dere trur kan stresse hundene deres!

Kalix med Anxiety Wrap

Elisabeth Orvik Nilssen og Kalix